Ποιοι Είμαστε

Σχετικά με την εταιρεία Euroimmo

Ιδρύθηκε από τον Νίκο Κασωτάκη το 1991, ο οποίος ήταν ένας από τους πρωτοπόρους Κτηματομεσίτες στην Κρήτη που διεξήγαγε συναλλαγές στη διεθνή αγορά, η Euroimmo ιδρύθηκε ως ένα από τα πιο αξιόπιστα κτηματομεσιτικά γραφεία στην Κρήτη με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Κρήτη και την Ελλάδα.

Από το 2012, η Euroimmo στελεχώνεται με μια τεχνική ομάδα πολιτικών μηχανικών και αρχιτεκτόνων και παρέχει υπηρεσίες κατασκευής, αρχιτεκτονικών μελετών, ανακαίνισης και πλήρη τεχνική κάλυψη διευκολύνοντας τις συναλλαγές ακινήτων του τμήματος πωλήσεων. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από την αγορά ακινήτων και τον τομέα των κατασκευών, η Euroimmo θεωρείται μία από τις λιγοστές εταιρείες ολοκληρωμένων υπηρεσιών ακίνητων στην Κρήτη.

29 Χρόνια στην Κτηματαγορά

Βοηθάμε τους πελάτες μας να αποκτήσουν το σπίτι τους ... κάτω από τον ήλιο!

Η αποστολή μας: Η υποστήριξη και αναβάθμιση της Αγοράς Ακινήτων στην Κρήτη

Βοηθάμε τους πελάτες μας να βρουν τις «βέλτιστες» λύσεις στη Κτηματαγορά, προσφέροντας μια ποικιλία ακινήτων και  ολοκληρωμένες υπηρεσίες αρχιτεκτονικής και  κατασκευής κτιρίων.

Οι δύο διαφορετικοί τομείς της εταιρείας μας συνδυάζουν τη γνώση της αγοράς (Κτηματομεσιτικό Τμήμα) και την τεχνική επιστήμη  (Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί) με αποτέλεσμα ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από ακίνητα, με στόχο την υποστήριξη της αποστολής μας ... Μια αναβαθμισμένη αγορά ακινήτων στην Κρήτη.

Γνωριμία με την Ομάδα Euroimmo

Νίκος Κασωτάκης
Ιδρυτής-CEO
Γιώργος Κασωτάκης
Διευθυντής Κατασκευαστικού-Πολ.Μηχανικός ΕΜΠ
Μενέλαος Κοντογιάννης
Υπευθυνος τμήματος πωλήσεων REAL ESTATE
Θοδωρής Τσαχάκης
Πολ.Μηχανικός- Υπευθυνος Εργων
Αργυρώ Κουρμουλάκη
Αρχιτέκτων
Δημήτρης Μαράτος
Πολ.Μηχανικός- Υπευθυνος Project

Καινοτόμα μυαλά - Καλύτερα αποτελέσματα!
Κάθε μέλος της ομάδας μας, δίνει κάτι μοναδικό στις υπηρεσίες μας.

Οι ειδικοί της Euroimmo πάνω στην ακίνητη περιουσία, έχουν μια ευρεία άποψη για την αγορά και εξετάζουν τις συγκεκριμένες επιθυμίες και προτιμήσεις των πελατών μας προκειμένου να καταλήξουν σε επιτυχημένες συναλλαγές ακινήτων.

Οι Αρχιτέκτονες και οι Μηχανικοί μας συνεργάζονται για το Σχεδιασμό, τον Προϋπολογισμό και την Κατασκευή των έργων μας. Η τεχνική μας ομάδα στοχεύει στην παροχή υψηλών προδιαγραφών αρχιτεκτονικής, τεχνικών και κατασκευαστικών υπηρεσιών για την εκπλήρωση των ονείρων και των επιθυμιών των πελατών μας.

Η ομάδα Euroimmo σας καλωσορίζει στο υπέροχο νησί της Κρήτης.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε ή να χτίσετε την ιδιοκτησία σας στην Κρήτη
Σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες σε όλη την Κρήτη, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ακινήτων. Οι κτηματομεσίτες μας εργάζονται σκληρά για να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες ακινήτων, με μια καθημερινή ενημερωμένη βάση δεδομένων ιδιοκτησιών, άμεση απάντηση σε ερωτήσεις και πλήρη τεχνική και νομική κάλυψη σε κάθε συναλλαγή.
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το ιδανικό οικόπεδο και να χτίσετε το νέο σπίτι σας στην Κρήτη
Οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί μας, μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε και να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας, το οποίο να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, σύμφωνα με τους Εθνικούς Κανονισμούς και το πάθος μας για την Αρχιτεκτονική και τη μακροπρόθεσμη αξία της Ακίνητης Περιουσίας, χτίζουμε...διαφορετικά!