Υπηρεσίες

 
 
 
 
 
 
 

Υπηρεσίες

Η Euroimmo μπορεί να συμβουλεύσει σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Επίσης προσφέρουμε τα ακόλουθα: Ανακατασκευή ιδιοκτησιών, Κατασκευή σπιτιών (σε συνεργασία με έμπειρους ντόπιους αρχιτέκτονες και οικοδόμους) και συντήρηση /διαχείριση ιδιοκτησίας.

Μπορούμε να κανονίσουμε σαν δωρεάν υπηρεσία μακροχρόνια ή βραχυχρόνια ενοικίαση για πελάτες οι οποίοι θέλουν να δουν την πιθανή ιδιοκτησία.

Πληρωμή λογαριασμών κατά την απουσία σας - Περιποίηση κήπου - Διευκολύνσεις /ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - Μεταφράσεις προς /από τα Ελληνικά σε άλλες γλώσσες.

VIP υπηρεσίες

Η εταιρεία μας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε εσάς την πολύτιμη πελατεία μας.

Η μεσιτική εταιρεία που επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση ευκατάστατης πελατείας με τις καλύτερες υπηρεσίες και αντιπροσώπευση σε όλη την Ελλάδα. Επιπρόσθετα εκτός από προσφερόμενες εξαιρετικές υπηρεσίες στις παραδοσιακές αγοραπωλησίες ιδιοκτησιών η Euroimmo προσφέρει ατομικές υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα από την διαχείριση κτημάτων, ενοικίαση διακοπών μέχρι και κρατήσεις σε ξενοδοχεία.

Ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε, είτε είστε ντόπιοι είτε όχι, να δημιουργήσετε πλούτο και ασφάλεια σταδιακά με το να επενδύετε στα κτηματομεσιτικά.

Οι κτηματομεσιτικές υπηρεσίες VIP οργανωμένες από τον κ. Κασωτάκη που είναι διαπιστευμένος κτηματομεσίτης και Πτυχιούχος Ειδικός Διεθνών Ιδιοκτησιών, έχει εκτεταμένη 18χρονη εμπειρία στη διαχείριση επενδύσεων ιδιοκτητών για κατοικίες. Ο Νίκος Κασωτάκης είναι ένας πλήρους απασχόλησης Σύμβουλος Ιδιοκτησίας

Τι υπηρεσίες προσφέρουμε
  • Εκτιμούμε την επενδυτική προοπτική.
  • Βοηθάμε στην ανάπτυξη της δικής σας στρατηγικής ιδιοκτησιακής επένδυσης.
  • Προσφέρουμε τις καλύτερες διαθέσιμες ιδιοκτησίες για να διαλέξετε από όλη την Ελλάδα.
  • Κανονίζουμε τους καλύτερους δικηγόρους και οικονομικές επιλογές.
  • Συμβουλές και συμπαράσταση καθ΄ όλη την διαδικασία της αγοράς.
  • Γλώσσες : Αγγλικά, Γερμανικά, Σουηδικά, Γαλλικά, Ιταλικά κα Ρώσικα.
EΓΓΡΑΦΗ >

Ενδιαφέρεστε να καταχωρήσετε το ακίνητο σας?