Κωδικός Ακινήτου: 2819
Πώληση Πέραμα διαμέρισμα

Ρέθυμνο Περαμα διαμερίσματα προς πώληση - Διαμέρισμα 67τμ σε μικρό συγκρότημα με κήπο και αυλή σε ήσυχο χωριό.

Εμβαδόν Ακινήτου : 67 m2

Τιμή: 45,000€

Περιγραφή Ακινήτου
Αυτό το διαμέρισμα μετρητή 67 τμ βρίσκεται εντός των λόγων του Πετράδου συγκρότημα διαμερισμάτων, τα οποία λαμβάνουν μέριμνα της Άννας και ο Στρατής που ζουν μόνιμα εκεί. Είναι ένα μικρό και ήσυχο περιβάλλον στη σκιά του ψηλορείτη. Η θέα είναι εκπληκτική.
Πετράδου είναι ένα ασφαλές και ασφαλή αυτόνομη κοινότητα με μία μόνο είσοδο, που ελέγχεται. Το συγκρότημα κατοικιών περιλαμβάνει ελιές, τα πορτοκαλιες και τα λεμονιες, και είστε ελεύθεροι να περιπλανηθείτε ως ιδιοκτήτης και να απολαύσετε τη μοναδική του ατμόσφαιρα.
Το διαμέρισμα έχει το δικό του ρεύμα και νερό και ένα θερμοσίφωνας παρέχει ζεστό νερό. Υπάρχει μια ξυλόσομπα για πιο δροσερές βραδιές και το κάτω υπνοδωμάτιο είναι δροσερό το καλοκαίρι. Διαθέτει ένα μοντέρνο μπάνιο και ντους. Υπάρχει ένας υπερυψωμένος χώρος πάνω από το ζωτικό χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ένα χώρο εργασίας ή δεύτερο υπνοδωμάτιο.
Το Πετράδου βρίσκεται εντός των ορίων του χωριού, το ίδιο το χωριό με πολιτιστική κληρονομιά, οπου στο καφενείο θα σας καλωσορίσουν στο κρητικό τρόπο. Ποιό κάτω κάτω είναι το Χουμέρι όπου θα βρείτε μια ταβέρνα και μινι μάρκετ, ενώ 2 χιλιόμετρα πιο κάτω είναι το Πέραμα, μια πολυσύχναστη πόλη της αγοράς που θα εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών, γκαράζ ταχυδρομείο και 24 ωρο κέντρο υγείας. Η ακτή είναι15 λεπτά μακριά στο Πάνορμο.
Γκάλερι Φωτογραφιών
Γενικά Χαρακτηριστικά
Τύπος: διαμέρισματα
Περιοχή: Πέραμα
Κατάσταση: διαθέσιμο
Αστική Θέση: χωριό
Γεωγραφική θέση: στην άκρη του χωριού
Θέα: πανοραμική θέα στην γύρω περιοχή
Κήπος: κήπος με λουλούδια και δέντρα
νερό
Ρεύμα
στάθμευση
αυλή
Ανέσεις
ηλιακός
Χρήσιμες Πληροφορίες
απ. Θάλασσα σε χλμ: 12
κοντινότερη πόλη σε χλμ: 2
αεροδρόμιο: 75
Λιμάνι: 75
Όροφοι / Δωμάτια
ισόγειο
μπάνια: 1
Ενιαίο χώρο - (σαλόνι- τραπεζαρία-κουζίνα)
υπνοδωμάτια: 1
Στον πρώτο όροφο
Σοφίτα
Χάρτης