Πέραμα οικόπεδα στην εξοχή προς Πώληση. Χουμέρι Οικόπεδο 4776μ² οικοδομήσιμο με πανοραμική θέα πάνω στο φυσικό τοπίο. Ακίνητα Βορεια Κρήτη.

Εκτύπωση

Property No: 4216

Πληροφορίες ακινήτου

Ακίνητα προς Πώληση
Γεωγραφικός Τόπος: Βορεια Κρήτη
Τύπος Ακινήτου: οικόπεδο
Εμβαδόν οικοπέδου m²: 4.776,00
Συνολική δόμηση m2: 212,00
Τιμή: 60.000,00€

Φωτογραφίες


Αναλυτική περιγραφή

Το οικόπεδο βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο προς Χουμέρι και είναι κοντά πόλη του Περάματος.
Η συνολική έκταση του είναι 4776,29 m², με επιτρεπόμενη δόμηση 212μ².
Είναι γεμάτο ελιές και η θέα του βουνού και στο τοπίο είναι πανοραμική και εκπληκτική. Άλλες βίλες βρίσκονται πολύ κοντά στο οικόπεδο και η παραλία του Πανόρμου απέχει 9χλμ.
Παροχές όπως σούπερ μάρκετ, αρτοποιείο, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, καταστήματα μόδας, καταστήματα με είδη δώρων, τράπεζες, φαρμακείο, ιατροί, οδοντίατροι, φυσιοθεραπευτές, μικροβιολογικά εργαστήρια, Το 24ωρο Κέντρο Υγείας βρίσκονται στο Πέραμα.
Η τουριστική περιοχή της παραλίας του Πανόρμου απέχει 8χλμ. Και η ρομαντική και ιστορική πόλη του Ρεθύμνου είναι προσβάσιμη σε μόλις 25 λεπτά οδήγησης.
Σε λίγα λεπτά από το οικόπεδο μπορείτε να φτάσετε στο παραδοσιακό χωριό κεραμικής, Μαργαρίτες, όπως επίσης και το αρχαιολογικό μουσείο της αρχαίας Ελεύθερνας ή το περίφημο μοναστήρι του Αρκαδίου.
Το ψηλότερο βουνό της Κρήτης (Ψηλορείτης) απέχει 30χλμ. Εκεί μπορείτε να βρείτε το σπήλαιο του Θεού Δία (Ιδέον Άντρον), τον αρχαιολογικό χώρο του Ζώμινθου, το Παρατηρητήριο του Σκίνακα, το Μουσείο Ξύλινων Γλυπτών στην Αξό και το Σπηλαιο Σφεντόνι στο χωριό Ζωνιανά.
Αυτό το αγροτεμάχιο προσφέρει την αίσθηση ότι είστε τόσο κοντά σε όλα, καθώς ο επαρχιακός δρόμος που βρίσκεται είναι ένα σημείο δικτύου για κάθε χωριό στη μικρή πόλη του Περάματος, η οποία είναι μια από τις επαρχιακές πόλεις του νομού.

Πληροφορίες για το πώς να χτίσετε το σπίτι σας >

Χαρακτηριστικά

Γενικά χαρακτηριστικά
Κατάσταση
    οικοδομήσιμο
Αστική θέση
    ανεξάρτητο
Γεωγραφική θέση
    στην εξοχή
Οικιστική ζώνη
    εκτός σχεδίου
θέα
    πανοραμική θέα πάνω στο τοπίο
τηλέφωνο
νερόΡεύμα
Χρήσιμα
απ. Θάλασσα σε χλμ 9κοντινότερη πόλη σε χλμ 2.3αεροδρόμιο 69
Λιμάνι 68Mini-market


Όροφοι - Δωμάτια
Όροφος #1
Χάρτης

EΓΓΡΑΦΗ >

Ενδιαφέρεστε να καταχωρήσετε το ακίνητο σας?