Υπηρεσίες

 Οι υπηρεσίες μας

Προσφέρουμε εξειδικευμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, αρχιτεκτονικές μελέτες, σχεδιασμό κτιρίων και κατασκευαστικές υπηρεσίες, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών μας στον τομέα των ακινήτων ως ένα Real Estate One-Stop-Shop.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ / ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Από το 1991, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα από Ιδιοκτησίες, πολυτελείς βίλες, μοντέρνα σπίτια, διαμερίσματα, οικόπεδα με θέα στη θάλασσα και άλλες εξαιρετικές ευκαιρίες ακινήτων σε όλη την Κρήτη.
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Εκτελούμε κατασκευαστικά έργα προσφέροντας υπηρεσίες από τα πρώτα δημιουργικά βήματα έως την τελική παράδοση του σπιτιού, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν όλη τη διαδικασία έως την ολοκλήρωσή της.
ΠΩΛΗΣΕΙΣ / ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
Χάρη στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών, προσφέρουμε το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων στο νησί της Κρήτης.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Προσφέρουμε υψηλή ποιότητα κατασκευής, δεξιοτεχνία, αποτελεσματικό έλεγχο του κόστους και προϋπολογισμού και εξαιρετικό σχεδιασμό και προγραμματισμό του έργου.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Συνδυάζοντας τη γνώση της αγοράς ακινήτων και τις τεχνικές πτυχές που την διέπουν, μπορούμε να εκτιμήσουμε την τιμή του κάθε ακινήτου.
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
Η ανακαίνιση των παλαιών πέτρινων σπιτιών απαιτεί το συνδυασμό της επιστημονικής τεχνικής γνώσης και υψηλής δεξιοτεχνίας. Εμείς έχουμε το know-how και σας το προσφέρουμε.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
Με την εμπειρία μας και την ανάλυση των δεδομένων της αγοράς, συμβουλεύουμε δυνητικούς επενδυτές ακινήτων και προτείνουμε μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Τεχνική συμβουλευτική πάνω στις συναλλαγές ακινήτων και ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανικού.
ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Σχεδιάζουμε με τη συμβολή σας, τα δωμάτια και τους χώρους της δικής σας επιλογής. Οι αρχιτέκτονές μας ζωντανεύουν τις ιδέες σας.
Καταχωρήστε το ακίνητό σας στο δίκτυο μας
Προωθήσετε το ακίνητο σας προς πώληση ή ενοικίαση.
Ψάχνετε για συγκεκριμένο τύπο ακινήτου που δεν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας?
Συμπληρώστε την φόρμα και εμείς θα ψάξουμε την αγορά ακινήτων για εσάς.
Υπολογιστής Κόστους Κατασκευής/Ανακαίνισης
Υπολογίστε κατά προσέγγιση το κόστος του έργου σας για νέα κατασκευή ή ανακαίνιση.