Πωλήσεις / Ενοικιάσεις Ακινήτων

Πώληση / Ενοικίαση Ιδιοκτησίας

Έχοντας 29 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ακινήτων, η Euroimmo, μαζί με τους συνεργάτες του δικτύου της προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ακίνητα προς πώληση, τα οποία βρίσκονται  στο νησί της Κρήτης. Κατά τη διαδικασία πώλησης, κάθε ακίνητο ελέγχεται προσεκτικά, τεχνικά από τους μηχανικούς μας, και νομικά από έμπειρους συνεργάτες δικηγόρους, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας μια ασφαλή συναλλαγή ακινήτου.

Γιατί να επιλέξετε τη Euroimmo

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την αγορά
ακινήτων. Οι μεσίτες μας αναλαμβάνουν να διαχειριστούν την όλη
διαδικασία της πώλησης ή ενοικίασης  ακινήτου και οι μηχανικοί μας θα
καλύψουν κάθε τεχνική πτυχή σχετικά με την ιδιοκτησία.

  • Οικονομική ευθύνη και ακεραιότητα προς τους Πελάτες μας
  • Μεγάλη Ποικιλία Ακινήτων
  • Επικοινωνούμε και προωθούμε τα ακίνητα μας σε 7 γλώσσες
  • Συμμετέχουμε σε ένα πολύ ευρύ δίκτυο αγοράς ακινήτων
  • Επαγγελματισμός
  • Εστιάζουμε στην ικανοποίηση του Πελάτη

Popular Questions

Ποιες είναι οι επιπλέον δαπάνες για την αγορά ενός ακινήτου;

Το πρόσθετο κόστος, συμπεριλαμβανομένου του φόρου μεταβίβασης, συμβολαιογραφικά έξοδα, αμοιβές δικηγόρου, προμήθειας μεσιτείας και αμοιβές μηχανικών είναι ίσο περίπου με το 8-10% της τιμής ενός ακινήτου.

Οι τιμές των ακινήτων είναι διαπραγματεύσιμες;

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, ανάλογα με την τάση της αγοράς και την ανάγκη του ιδιοκτήτη να πουλήσει, παρ ‘όλα αυτά, όταν μια σοβαρή προσφορά είναι στο τραπέζι, συνήθως καταλήγει σε συμφωνία. Υπάρχει πάντα χώρος για διαπραγματεύσεις όταν υπάρχουν λογικές προσφορές.

Θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο για να χτίσω σπίτι. Πώς μπορώ να γνωρίζω αν το οικόπεδο είναι οικοδομήσιμο?

Οι όροι δόμησης μίας ιδιοκτησίας εξαρτώνται από την τοποθεσία, τη συνολική έκταση του οικοπέδου και άλλες παραμέτρους. Προκειμένου να διευκρινιστούν οι όροι δόμησης, μετράμε την τοπογραφία του οικοπέδου και κάνουμε την τεχνική έρευνα πάνω στα έγγραφα του ακινήτου. Μετά τη μελέτη μας έχουμε μία σαφή εικόνα για τους όρους δόμησης της ιδιοκτησίας. Το δεύτερο βήμα είναι να υποβληθεί αίτηση για πιστοποιητικά και βεβαιώσεις οικοδομησιμότητας στις αρχές (αρχαιολογία, τη δασοκομία, κλπ) για να διασφαλιστεί ότι το οικόπεδο μπορεί να οικοδομηθεί.

Θα ήθελα να πουλήσω την ιδιοκτησία μου, αλλά δεν ξέρω ποια είναι η σωστή τιμή. Μπορείτε να με βοηθήσετε με μία εκτίμηση?

Ναι, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε με την εκτίμηση της τιμής πώλησης, αν μας δώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του ακινήτου.